Beskrivelse af opgaver

Her kan du læse en beskrivelse af nogle af de opgaver, som vi har løst for både private og erhvervskunder. Du kan se fotos af disse opgaver i galleriet her.


Rampe

En virksomhed havde problemer med at deres maskiner ødelagde deres bundstykker til dørene. Det blev aftalt at der skulle laves ramper, så de kunne transportere deres tunge ting fra lager til lager – uden at ødelægge dørene. Kunden var meget glad for at få løst deres problem, til den aftalte pris og den aftale tid.

Renovering af køkken
Nyt køkken kan være en stor udskrivning, og strække sig over lang tid.

Vi har specialiseret os i at renovere gamle køkkener, så der gamle præg bevares – men med nye dele. Låger sendes til autolakerer, der monteres ny bordplade (som kan reguleres i højden), blandingsbatteriet skiftes, der opsættes nye fliser over køkkenbord, overskabene erstattes evt. med hylder etc. Samtidig er det oplagt at udskifte gulv og opsætte nyt lys i køkkenet. 

På den måde kan du få et køkken, der føles helt nyt – til en brøkdel af prisen for fabriksnye køkkener fra de store køkkenvirksomheder.

Renovering af gamle vinduer
En kunde overvejede at købe nye vinduer, men kom til den konklusion at de gamle vinduer skulle renoveres, for at bevare det oprindelige udseende på ejendommen. Alle vinduer blev slebet ned, grundet to gange, nogle blev kittet om og derefter blev de malet. Kunden var rigtig glad for sin beslutning om at genbruge de eksisterende vinduer.

Tyverisikring
Efter mange forsøg på indbrud blev vi enige med kunden om at lave en effektiv tyverisikring. Kunden ønskede ikke videoovervågning, så vi løste opgaven ved at indbrudssikre døren med rustfri stållister med envejs-skruer (de kan ikke skues ud, når de først er skruet ind. Løsningen har vist sit værd, for kunden har ikke haft indbrud siden.

Firmaet var i øvrigt overrasket over at vi kom til den aftalte tid – det havde de ikke oplevet før.